Cluburi


Clubul de dezbateri "Neuron" şi-a asumat misiunea de pregătire a tinerilor, membri ai clubului, pentru implicarea în viaţa socială, dezvoltarea abilităţilor de comunicare eficientă şi adaptara lor la schimbările şi la provocările societăţii contemporane.

Clubul de ecologie "Eco-System" este un club al cărui obiectiv major constă în apărarea, în limita posibilităţilor, a naturii. El se adresează în primul rând tinerilor, care pot fi educaţi mai uşor în spiritul ocrotirii mediului, dar este deschis oricărei persoane decise să ia măsuri în acest sens.

Revista "Floare albastră" se adresează tuturor elevilor, indiferent de preocupări, conţinând de la poezie, eseuri şi scurte povestiri pâna la sfaturi vestimentare, bancuri sau teste de inteligenţă. Nu lipseşte nici grafica, paginile cuprinzând schiţe, caligrame ale elevilor, dar şi miniaturi ale unor artişti celebri.

Clubul de teatru "Vox Populi"
A fost odata ca niciodata...Pe 14 noiembrie 2008, tema orei de dirigentie a clasei aX-a A, a Colegiului Tehnic "Ion Borcea" era "Vad binele, il aprob si totusi fac rau".Pentru aceasta tema s-au pus in scena fragmente din "Dupa douazeci de ani" de Alexandre Dumas si "Marile sperante" de Charles Dickens.